hamburger  MENU logo
close   CLOSE
mm
BRUNNER

BRUNNER

INTERIEURS MET BELEVING

Brunner, opgericht in 1977 door Rolf Brunner, is één van de belangrijkste internationale leveranciers van projectmeubilair. In het bedrijf ligt de focus op projectmeubelen voor Zakelijke Ondernemingen en Hospitality, Beurs- & Congrescentra, maar ook voor de vakgebieden (Ouderen) Zorg, Onderwijs en Publieke Sector.

Met de oplossingen van Brunner krijgen ruimtes een betekenis, waar mensen graag samenkomen. Waarbij wij rekening houden met het gevoel voor de processen, de interactie, en het persoonlijk welzijn. Brunner garandeert dit, door intelligente producten met maximale functionaliteit, om u als gebruiker efficient in alle processen te ondersteunen. Het doel is meubels te ontwerpen voor specifieke ruimtes, met een bepaald doel, om dat te realiseren werkt Brunner samen met vooraanstaande architecten en ontwerpers. Mede daardoor ontstaan er inspirerende ontwerpen, van ongekende kwaliteit, die een minimalistisch design met uitstekende functionaliteit en verrassende details combineert.

Uitgangspunt van Brunner, is om alle stappen binnen het proces van een klant te begrijpen, om op die manier een zo goed mogelijke, individuele oplossing, te kunnen bieden. Om zo met een grote diversiteit aan producten, onze hoge flexibiliteit en nieuwe technologie, in te kunnen spelen op zeer specifieke eisen.

Samengevat, Brunner is er vandaag en mogen voor een helder, functioneel design, klantgerichte, met individuele oplossingen en maximale flexibiliteit - inspirerend, eerlijk, recht door zee, duurzaam en verantwoordelijk.